fredag 26. august 2011

Bok på film: Premiere på Hodejegerne i kveld


Jeg har tenkt til å starte en ny, fast spalte her i bloggen, hvor jeg tar for meg filmatiserte bøker. Enten premierer den respektive uken og filmer som allerede er ute eller filmer under planlegging. Spalten skal egentlig komme hver onsdag, men siden Hodejegerne har premiere i kveld, så tyvstarter jeg litt.

Skal du se filmen eller har du lest boken? Jeg må faktisk meddele at jeg ikke har gjort noen av delene, men tenkte jeg skulle se om jeg fikk sneket inn en kinotur en dag. Boken blir nok også lest etterhvert, den får bare stille seg i køen. Utifra traileren så virker det som om det blir en actionfylt opplevelse.


4 kommentarer:

 1. Spennende med ny spalte! Jeg begynte å lese Hodejegerne, men fikk det ikke helt til med akkurat denne boken. Filmen skal jeg se tror jeg, kanskje den til og med er bedre enn boken!? Hilsen Anette :)

  SvarSlett
 2. Leste boken for en god stund siden. Veldig bra! Og veldig ikke-Nesbø'sk egentlig. Kjekt å se at han kan skrive annet enn Harry Hole bøker! :-) Fikk ikke sambo'en med på kino idag, men han reiser til USA imorgen for 2 uker. DA skal jeg på kino :-)) Ha en flott fredd'a !!!

  SvarSlett
 3. Flott ny spalte :) Jeg har ikke lest boken eller sett filmen enda, men jeg tenkte jeg skulle få tak i en barnevakt og be med meg mannen i huset på kino en kveld.

  SvarSlett
 4. Så spennende med en ny spalte! Synes ofte at filmene ofte blir dårligere enn bøkene, men nå gleder jeg meg til å se hvilke filmer du finner fram til. Og "Hodejegerne" har jeg ikke lest engang. Ikke spør meg hvorfor...

  SvarSlett

Populære innlegg