Om meg

Innehaveren av denne bloggen er en 77-modell, vestfoldning, gårdskjerring i Tønsberg, boknerd, hestejente, hundeelsker, stabeis, mor, stemor og samboer. Mitt navn er Anja M. Schüller.

Denne bloggen var opprinnelig kun en bokblogg. Men så er helsa skranglete og tiden ikke helt på min side, slik at antall bøker har blitt ganske innsnevret. Med innsnevret lesetid, så blir det også en snever bokblogg, så derfor fant jeg ut til at jeg skulle utvide med litt andre ting som skjer i livet. Jeg liker å lage mat, men er nok litt uheldig og klønete innimellom. Så istedenfor mesterverk på matfronten, kan det hende jeg deler en katastrofe eller to. To hester har vi på gården, to flotte dølahopper, og jeg kommer til å dele mine opplevelser sammen med dem. Huset skal pusses opp, så kanskje det dukker opp litt fra det (men jeg lover at dette kommer aldri kommer til å bli en interiørblogg, tror jeg...)

Forhåpentligvis klarer jeg å holde meg mest i bøkenes verden. Det er min avkobling fra omverden. Når stuen blir pusset opp, håper jeg på en skikkelig god lesekrok. Jeg leser det meste, og forsøker til stadighet til å strekke meg litt utenfor komfortgrensen. Jeg synes det er interessant å lese bøker jeg kanskje ikke ville valgt utifra egen smak og preferanser. Mang en gang har det gitt meg en overraskelse, i form av favorittbøker jeg ikke ante kom til å dukke opp. Det å kjenne en bok mellom fingrene, bli grepet av historien og bare forsvinne inn i en annen verden, er en fantastisk følelse. Senere kan man ta frem denne boken fra bokhyllen og kjenne på følelsen jeg hadde da jeg leste boken. Enten det var glede, forelskelse, frustrasjon, hat, sorg... Ja, alle slags følelser kan finnes mellom to permer. En bok som kan få meg til å føle et eller annet, er en god bok i min verden.

Hvis du ønsker å ta kontakt med meg, så kan du ta kontakt på mail.


Populære innlegg