mandag 22. november 2010

Superkvinnen - en mislykket streben...

I dagens samfunn er det så mye en bør få til, rekke og klare. I mitt liv skal jeg være en (god) mor, student, husmor, et sosialt(?) menneske, hundetrener og et oppegående menneske som fikser alt selv. For det er jo det jeg er, alene. Og alt skal jeg få til, begynner hver mandag  med nytt håp... På tirsdag tenker jeg at hvis jeg er flink, så skal jeg kunne ta igjen det jeg ikke rakk i går. Onsdag tenker jeg at hvis jeg virkelig står på nå, så rekker jeg det. På torsdag føler jeg trang til å kapitulere, og innen fredagen rekker å dukke opp lar jeg trangen vinne... Kabalen går nok en gang ikke opp. Men, neste uke... Ja, neste uke, da skal det bli orden i sysakene! Mandag er alltid en god dag, da fortsatt optimismen råder.


Så da sitter man der da, mislykket, men et tårn av stryketøy, hybelkaninene får fortsatt leve trygt, de klærne som jeg bråkjekt sa jeg lett kunne sy igjen hullet på, ligger der den dag i dag (og et par bukser passer vel ikke lenger hun som skulle arve dem etter min datter). Middagen har blitt spist i stua, fordi jeg IKKE har rukket å rydde kjøkkenbordet... Skal det være så himla vanskelig da!?! Hvordan rekker folk alt? Og hvorfor kan ikke jeg glatt bare si at jeg er litt kaotisk av meg, litt uorganisert, og kunne selge den kvaliteten ved meg? Jeg bare lurer... Andre klarer jo det glatt også!


Mandagen har allerede kommet snikende. Kommer jeg til å klar denne uka? Med eksamen liggende på lur??? Hvem vet, oddsen er vel heller dårlig... Men jeg velger å ikke tenke over det, stappe fingrene i ørene og synge Jahn Teigens optimist skingrende og overdøvende. Det KAN jo hende at dette er uken for å lykkes, en kan jo ikke gi opp håpet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Populære innlegg