torsdag 12. desember 2013

Det er liv...

Jeg har lenge planlagt å komme i gang med bloggingen igjen, og jeg har en liten bunke bøker jeg skulle ha skrevet noe om. Men så har det vært en stor flyttesjau og nå midlertidig bopel (siden leiemarkedet er så utrolig artig for oss hundeeiere). De fleste bøkene mine ligger i esker, mens noen av de bøkene jeg helst vil lese er med meg. Nå når støvet begynner å legge seg, håper jeg at jeg skal kunne klare å sette av litt tid til denne bloggen igjen. Det klør i fingrene etter å skrive nemlig!

For øyeblikket har jeg begynt på Hobbiten. Jeg begynte egentlig å lese den for min datter, men det ble for mange dverger å holde kontroll på for henne og hun mistet interessen. Siden jeg skal se filmen i helgen, skal jeg forsøke å komme meg et godt stykke på vei i boken før det. Ellers har jeg lest en del Stina Sagabøker og har faktisk kommet meg gjennom en zombie-bok og likt den (World War Z)!

Da sees vi snart!

2 kommentarer:

  1. Det håper jeg! Godt nytt år!

    SvarSlett
  2. Velkommen tilbake:) Jeg har også vært litt i dvale ei stund. Også pga flytting, lite tid til å lese etc. Men har tatt seg opp i det siste:)

    SvarSlett

Populære innlegg