fredag 8. juli 2011

Morgendagens lesemaraton!

I morgen braker det løs! Da er det lesing for alle penga(?), i allefall for et helt døgn. Fra klokken 10 på lørdag til klokken 10 på søndag skal det leses. Klarer jeg det? Ja, det gjenstår jo å se... Jeg skal gjøre mitt beste. Mer om lesemaratonet finner du her.

Starten blir litt kronglete, for min datter skal ikke til sin far før et par timer etter at utfordringen starter, og det vil også innebære ca 1 1/2 times kjøring til sammen. Hvordan løse det? Jo, vi starter utfordringen klokken 10.00 med høytlesning fra Hesten og hans gutt av C.S. Lewis. I bilen vil det først bli lydboken Ville Wilma av Andrea Bræin Hovig og på hjemturen fortsetter jeg med Noen kjenner mitt navn av Lawrence Hill. Når jeg kommer hjem vil tiden helt og holdent bli min egen, så da er det tid for en bok jeg har hatt lyst til å lese lenge. Boken heter The Giver av Lois Lowry, og er en dystopi. Etter den går jeg over på Luremus (egentlig burde jeg kanskje bytte rekkefølge, kan hende humøret mitt ikke passer til en mer underholdende roman), og hvis det er noe tid igjen og jeg fortsatt er våken, så blir det Den sorte dolks brorskap 2. Det er i allefall planen, så får vi se... Men en ting er sikkert, det må bli tidlig kvelden på meg, skal jeg overleve dette, og energidrikk må hamstres inn.

3 kommentarer:

 1. Lykke til med lesemaraton! Jeg skal heie fra sidelinjen. Jeg skal på jazzfestival på kvelden, så har ikke mulighet til å delta selv.

  Lurer på om The Giver var bok i ungdomsbokklubben på 90 - tallet? Coveret virker å kjent...

  SvarSlett
 2. Den er utgitt første gang i 1993, så ikke umulig.

  SvarSlett
 3. Uff, få litt søvn ja, det ville nok vært lurt. Kos deg med lesingen i morgen(dag)!

  SvarSlett

Populære innlegg