tirsdag 12. juli 2011

A Game of Thrones

Siden serien A Game of Thrones går sin seiersgang på TV, og bokserien Song of Ice and Fire av George R.R. Martin leses av flere og flere, tenkte jeg å tipse mine medlesere at om at nå er hele serien på tilbud hos Tanum! Har akkurat bestilt den selv og skal hente den om tretti minutter. En god mulighet til å få litt spennende lesing i sommer til kun 180,- kroner for fire bøker. Sånn! Det var dagens gratisreklame...

6 kommentarer:

 1. Det er jo et kupp! Skal se serien på TV etter hvert, men så var det jo det evinnelige spørsmålet; bør jeg lese bøkene først? :D

  SvarSlett
 2. Det var derfor jeg ikke klarte å la vær å viderebringe det! He he

  Vet ikke hva som er best? Jeg har sett tre episoder til nå, men av naturlige årsaker ikke lest bøkene. Både Ringenes Herre, Pride & Prejudice, True Blood, The Vampire Diaries og Twilight leste jeg etter å ha sett første film/sett første episode. Da har jeg syntes det vært greit å fått en smakebit først, for så å lese. Da vet jeg litt av hva jeg kan forvente meg, selv om sjansen er at det er veldig forskjellig... Tror jeg skal begynne å lese de ganske snart (eller med andre ord, jeg klarer vel ikke å la vær å lese de ganske snart).

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Nettopp ferdig med første boka. Veldig veldig bra! 180,- er et KUPP for en hel haug med timer leseglede, så jeg blir med i koret og roper "løp og kjøøøp" :-)

  Og - nei - jeg ville ikke sett TV serien først. Den kan du alltids streame etterpå, eller ta opp. Jeg syns ikke noe er så kjekt som å danne et eget bilde av fantasy-storyen uten å være påvirket av at noen andre har tegnet opp rammene først.

  Men det er jo meg da :-)

  SvarSlett
 5. Eg har akkurat kjøpt serien til Kindle'n, og foretrekker absolutt å lese bøkene først når eg har muligheten. Har best erfaring med det:-)

  SvarSlett
 6. Flott tips, samle eboken er enda litt billigere for de om har lesebrett(på Amazon).

  SvarSlett

Populære innlegg