torsdag 5. mai 2011

Fra A-Å - #G

Denne uken har turen kommet til favorittbok på 'G'. Jeg har lest veldig få gode bøker på 'G', så konkurransen var ikke veldig hard akkurat.

Den beste boken var Gutten i kofferten av Kaaberbøl & Friis.

"En liten gutt blir funnet i en oppbevaringsboks på Hovedbanegården i København. Hvorfor? Nina Borg er ikke en som lukker øynene. Hun bestemmer seg for å finne ut hvem han er, og hvor han kommer fra. Hun har bestemt seg for at dette barnet ikke skal få lov til bare å forsvinne. Det viser seg å være en livsfarlig beslutning." 

Her er hva jeg skrev om den på Goodreads:
Dette er en lettlest bok og en god historie. Jeg leser ikke så ofte krim, men for en gangs skyld ønsket jeg å lese noe anderledes. Jeg gjennomskuet plottet temmelig tidlig, og jeg likte ikke spesielt måten hovedpersonen, Nina, valgte å gjøre ting på. Men jeg er glad for at boken ikke endte opp som enda en historie om noen som ble beskyldt for et mord de ikke hadde begått, hvilket det raskt kunne blitt.

Kritikerne har sagt at det ikke er noen feil i denne boken, men jeg oppdaget flere. Men historien fungerte, og da blir jeg fornøyd når jeg ikke ønsker å gjøre annet enn å lese og koble ut hodet en liten stund.
 Hvis du vil lese om flere favorittbøker på G, eller vil være med selv, da tar du en tur innom Anettes Bokboble!

4 kommentarer:

 1. Takk for tipset til bok på G :) Jeg har lest en bok av Kaaberbøl tidligere men det var fantasy.

  SvarSlett
 2. Denne har jeg også lest og jeg regner den ikke bandt det beste i krimsjangeren. Men plottet var for såvidt interessant og slutten en annen enn jeg egentlig hadde ventet meg. Et godt valg på G.

  SvarSlett
 3. Jeg er nok enig med deg der astridtherese ;) Men den beste g'en jeg har lest! Men så hadde boken konkurranse med et par av de bøkene jeg virkelig ikke kan fordra, he he

  SvarSlett
 4. Denne boken har jeg hørt om, er ikke noen utpreget krimfan, men denne høres ut som en bok for meg (ikke for skummel med andre ord, he he)! God helg, klem fra Anette :)
  www.anettesbokboble.blogg.no

  SvarSlett

Populære innlegg