torsdag 16. februar 2012

Boktema - Min favorittforfatter på bokstaven D

Dagens boktema hos Anettes Bokboble er ikke enkel, så absolutt ikke! Det er nemlig ikke mange forfattere jeg har lest på den bokstaven, men de få jeg har lest, er alle egentlig verdt en plass her. En av de har jeg lest flest bøker av, og han får dermed plass her i dag. Mannen hadde norsk foreldrene og han ferierte ofte i nærheten av her jeg bor, nemlig på Tjøme, da han var en liten gutt. Forfatteren heter Roald Dahl og har nok en plass i mange barns hjerter, verden over. Hans fantasifulle, sprø, skumle og morsomme fantasiverdener tror jeg aldri kommer til å gå av moten. Ta gjerne en tur innom hans herlige hjemmeside!

Foto hentet fra Dagbaldet, fotograf er Odd H. Anthonsen
Snart skal vi begynne å lese høyt i Mathilda, og jeg gleder meg utrolig mye til det!

5 kommentarer:

 1. Glimrende valg!Jeg vurderte også å velge Roald Dahl i dag jeg også men antok det ville være fler med ham på listen ;)

  Matilda begynte vi såvidt på for en tid tilbake her i huset. Jeg eier den kun på engelsk(og jeg innrømmer glatt at det er litt slitsomt å oversette underveis når man leser høyt hehe) og svigerinnen min spurte så pent om å få låne den for å lese den i forbindelse med studier. Derfor ble det et lengre opphold i lesingen, men vi skal nok begynne igjen om litt men da går jeg for en oversatt utgave.

  SvarSlett
 2. Kjempe bra valg:) Elsker Roald Dahl sine bøker. Han skrev de beste barnebøkene i mine øyne:)

  SvarSlett
 3. Elsker også Roald Dahls bøker særlig Matilda og så er liker jeg heksene veldig godt:)

  SvarSlett
 4. Jeg har også alltid vært fascinert av denne forfatteren :)

  SvarSlett
 5. Nei denne bokstaven var jammen ikke enkel, men du klarte det med glans :)

  SvarSlett

Populære innlegg