tirsdag 14. februar 2012

Bok på film: Daughter of Smoke and Bone blir til film!


Dette er sikkert gammelt nytt for enkelte, men jeg velger å dele det med dere allikevel. Oftere og oftere hører jeg om bøker som havner på lerretet, og denne gangen er det den populære boken til Laini Taylor, Daughter of Smoke and Bone. Boken har akkurat kommet ut på norsk med navnet Mørk engel, og i bloggverdenen har jeg sett den bli skrytt opp i skyene. Universal har kjøpt opp rettighetene, og hvis boken er såpass bra som alle mener (den skal leses meget snart), så er det enda en film å se frem til! Slikt liker jeg veldig godt...

Capris forteller følgende om boken:
Mørk Engel er en fantasyroman ulik noen annen. 'De verdensbyggende beskrivelsene er nok til å gi deg hjertebank' mener anmelderen i The New York Times, der den også er utvalgt til Editors Choice list. Boken tar oss med til Praha og inn i en verden vi aldri før har sett: Rundt om i verden dukker det opp håndavtrykk som er brent inn i helt vanlige dører. I en mørk og støvete butikk har en djevels beholdning av mennesketenner blitt faretruende liten. Og i de trange smugene i Praha er Karou, en ung kunststudent i søken etter sin egen ukjente historie, i ferd med å bli fanget i en brutal krig med vesener fra en parallell verden. Da en av de fremmede - vakre, forfulgte Akiva - setter øynene i henne i en bakgate i Marrakesh, befinner hun seg snart i en krig mellom engler og demoner, hemmeligheter kommer for dagen og en kjærlighetshistorie med røtter i en brutal fortid oppstår. Men kommer Karou til å angre på at hun søkte sannheten om seg selv?
Jeg kjenner jeg blir så spent at jeg faktisk må bestille denne med en gang...2 kommentarer:

  1. Det er sikkert mange som ikke har fått det meg seg også og en god ting kan ikke sies for ofte :D

    SvarSlett
  2. Oj, oj, oj - det blir spennende! Jeg elsker romanen, så jeg håper de klarer å formidle denne fantastisk historien på en god måte. Den skal sees, helt klart :-)

    SvarSlett

Populære innlegg