torsdag 2. februar 2012

Boktema: denne boken leser jeg akkurat nå


Det ble et litt vanskelig tema for meg denne torsdagen. Anette, som har bloggen Anettes Bokboble, spør hvilken bok jeg leser, og strengt tatt så er jeg mitt mellom to bøker. Jeg ble ferdig med en sent i går kveld, og har ikke helt bestemt meg ennå. Eller, jeg bestemte meg egentlig for å lese The Help av Kathryn Stockett, men så er det noe rart med slike valg av bøker, og akurat nå er jeg i tvil. Skal jeg lese boken jeg fikk i går, som skal leses til bokbloggturnéen, eller skal jeg plukke opp Memoirs of a Geisha igjen? Den begynte jeg på like før jul, men kom aldri skikkelig i gang...

Så konklusjonen blir mest sannsynlig som følgende: Offisielt, per i dag, leser jeg The Help, med mulighet for endringer... Ubesluttsomheten lenge leve!

Det som derimot er helt sikkert, er kveldenes høytlesning. Der reiser jeg ned 'memory lane' når ejg leser Johanna Spyris bok, Heidi, for min datter.

11 kommentarer:

 1. Har denne i bokhyllen min og den skriker etter å bli lest.

  SvarSlett
 2. Jeg synes Barnepiken er en fin bok. Håper du vil kose deg med den. Jeg har tenkt jeg bør lese Memoirs of a Geisha, men jeg har aldri kommet i gang med den.

  Er det ikke egentlig et fint, luksusproblem, å ha flere bøker en har lyst til å lese?

  SvarSlett
 3. Den boka skal eg innrømme eg ikkje har høyrt om, men omslaget pirra nysgjerrigheten min. =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den gikk på kino i fjor høst (jeg rakk ikke å se den selv), og filmen er nå Oscar-nominert :)

   Slett
 4. Så koselig at du og datteren din leser Heidi. Den er så fin! Etter at jeg hadde lest den så ville jeg bosette meg i Alpene med en bestefar ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har vokst opp med boken, og min søster er oppkalt etter Heidi, så den har en helt spesiell plass i familien vår :)

   Slett
 5. Barnepiken er en veldig fin bok! Tenker på den fremdeles og det er snart et år siden jeg leste den :)

  SvarSlett
 6. Har den på ønskelisten min:) Håper jeg får tak i den snart:)

  SvarSlett
 7. "The Help" er jo bare helt nydelig! Gleder meg til å høre hva du syns om den! Klem fra Anette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har så vidt begynt på den, men må finne lesebrillene mine først før jeg leser videre... Bokstavene er så innmari små!

   Slett
 8. Det er ikke alltid like enkelt å bestemme seg for en bok når man har flere å velge mellom...hehe, jeg hadde samme dilemmaet og fant ut at jeg like gjerne skulle lese begge :)

  SvarSlett

Populære innlegg