onsdag 14. november 2012

Bok på film: Premiere på Breaking Dawn del 2 - 16. november.


Edward og Bella har fått hverandre, babyen er født og Bella våkner opp som en vampyr. Nå er det tiden for 'happily ever after', Twilight-universet skal avsluttes.



Til Oslo-premieren kommer et par av skuespillerne på besøk, nemlig Jackson Rathbone og Nikki Reed, også kjent som Jasper og Rosalie, jeg vil tippe at de billettene ble solgt ganske kjapt. Tradisjonen tro skal min søster og jeg på kino. Klok av skade blir det IKKE premieren. Vi så nemlig New Moon på premieren, og mengden av dåning, sukking og spetakkel har jeg aldri opplevd maken til i en kinosal! Så derfor skal ungjentene få stønne seg ferdig så vi voksne skal kunne kose oss med filmen i fred og ro.

6 kommentarer:

  1. Hei:)
    Du har fått en bokkbloggutmerkelse fra meg, ta gjerne en titt og før konseptet videre hvis du vil!

    http://ikkebareeibok.blogspot.no/2012/11/en-utmerkelse-blogger-jeg-liker.html

    SvarSlett
  2. Jeg har ikke lest bøkene, men de står ulest i bokhylla. Egentlig helt utrolig siden jeg elsker filmen<3.

    Jeg holdte på å få hjertestans av sist film. Det endte med at jeg måtte lese litt i fjerde bok for å se om Bella overlevde.

    SvarSlett
    Svar
    1. Du har Twilight stående i hylla, elsker filmene, men har ikke lest bøkene? Huh... Da har du kun en oppgave: LES NÅ! ;P

      Slett
  3. Jeg skal se filmen med en av mine bestevenninner på fredag. Vi har en tradisjon at vi har sett alle filmene sammen på kino. Utenom den første filmen, den så vi på dvd sammen. Jeg må personlig innrømme at jeg synes filmene er ok, men ikke av det beste. Selv om heller ikke Twilight-saga bøkene er noen store favoritt lengre, siden jeg i ettertid har lest mye annet i den sjangeren jeg liker bedre - føler jeg at bøkene er mye bedre enn filmene. Jeg synes filmene er så typisk Hollywood, hvis du skjønner hva jeg mener.Overdrevet når det gjelder alt egentlig, men nå har jeg aldri egentlig sett en film som er bedre enn boka heller da. Har vel noe med at man leser bøkene først, man får plass til så mye mer mellom to permer i en bok:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har sett i allefall en film (jeg vet det er en til også, men husker ikke hvilken) som er bedre enn boka, og det er Neil Gaimans Stardust...

      Jeg kjenner at jeg er en anelse lei alt rundt Twilight, men den går i kategorien herlig guilty pleasure egentlig... Søsteren min og jeg plukker filmene sønder og sammen, og allikevel elsker vi dem ;P

      Slett
  4. Likevel blir det spennende å se den siste filmen på fredag:) Gleder meg spesielt til å se datteren til Bella og Edward:)

    SvarSlett

Populære innlegg