onsdag 7. november 2012

Bok på film: Premierer de siste ukeneKilling Them Softly hadde premiere fredagen som var, og er basert på en roman av Gerge V. Higgins. To mindre smartinger raner mafian, noe som selvsagt raskt byr på noen problemer. Kjent rollebesetning og mye skryt gjør ikke at jeg kommer til å se filmen med det første, siden jeg skyr alt som har med mafia å gjøre. Men, traileren gjør at filmen virker interessant. Jeg ser den i nok ikke på kino, men hvem vet, det kan jo hende jeg ser en maifafilm før jeg vet ordet av det? (Neida, jeg skjønner at det ikke er en ren mafiafilm, men allikevel).


Denne uken er det et meget kjent skuespill som har premiere. Jeg er veldig tradisjonell, så jeg foretrekker nok den originale Julestjernefilmen som går hver jul, kun på grunn av stemningen den gir meg (jeg hadde den på kassett da jeg var yngre også) og fordi jeg nesten kan alt utenat. Den nye versjonen virker mye mer actionfylt, og blir nok en fin familiefilm før jul. Det er ikke spart på kostymene i filmen, så med et klesbudsjett på 1 million kroner, hvor italiensk silke, Dolce & Gabana osv. er med, så vil alt se temmelig flott ut i allefall! Filmen er spilt inn i Tsjekkia og Nils Gaup er regissør.

2 kommentarer:

  1. jeg liker den originale versjonen av reisen til julestjernen veldig godt, jeg har tross alt vokst opp med å se den hver jul. Men jeg tror jeg må få sett denne også, den virker spennende:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Etter anmeldelsen til NRKs Filmpolitiet, så lurer jeg på om jeg skal holde meg til den gamle versjonen!

      Slett

Populære innlegg