søndag 4. desember 2011

En smakebit på en søndag: Winter's Bone av Daniel Woodrell

Da tror jeg at jeg skal være tilbake som en aktiv blogger, og så nå slenger jeg meg endelig med på smakebiten denne søndagen.

Boken jeg leser nå er Winter's Bone av Daniel Woodrell. Det er en meget bra bok som jeg egentlig ikke helt vet om jeg liker, ene alene grunnet smak og behag. Språket er ikke akkurat enkelt for en nordmann (selv om det er veldig bra), så det kan nok også ha noe med at det tar litt tid å komme seg gjennom denne tynne boken.


Sonny and Harold rushed together beaming then and slapped their bloody hands at each other. They stood still giggling for a moment and carefully rolled red fingers across each other's cheeks to make spotty war paint stripes. They laughed and hopped about the snow-caked yard, swatting away with bloody hands while Ree tossed the remaining squirrel onto the skinning board and bent to cut the suit.
Flere smakebiter finner du i bloggen Flukten fra virkeligheten.

4 kommentarer:

 1. Så fint at du er tilbake igjen!

  Spennende smakebit, jeg har hørt mye bra både om boka og filmen.

  SvarSlett
 2. Det bokomslaget var virkelig interessant, samme med smakebiten. Følte for det lille ekornet.

  SvarSlett
 3. Fint at du blogger igjen :) Har veldis lyst til å se filmatiseringen av denne.

  SvarSlett
 4. Jeg har også veldig lyst til å se filmen, og det var en av grunnene til at jeg begynte på boka. Problemet er at den er skrevet veldig på dialekt, så det er mange ord jeg aldri har hørt før, og som ikke står i ordboken min heller.

  SvarSlett

Populære innlegg