søndag 3. mars 2013

Smakebit på en søndag: Storm i juni av Irène Némirovsky


Forrige helg skrev jeg at jeg håpet ikke influensaen skulle komme til meg. Dessverre så ble jeg nok innhentet av noe. Jeg har vært syk uten egentlig å være syk, en helt snodig følelse. I det ene øyeblikket kjennes det ut som feber, ørebetennelse, halsbetennelse og utslitthet. Men allikevel så er jeg ikke syk. Jeg har liksom ikke orket noe, derfor er lesesirkelboken ikke ferdig dessverre. Jeg har kejnt meg bedre, helt til jeg begynte å skrive dette innlegget! Plutselig følte jeg meg varm, vondt i kroppen osv, men ingen feber... Ja ja, jeg skal bli ferdig med boken (selv om jeg nok må utvide mitt lån fra biblioteket her). Dagen i dag vil bli brukt på dressurstevne hvor jeg skal heie på min søster som starter LA med sin herlige dølahest i morgen. Hun og Balder er et skikkelig kult team!


Så over til helgens smakebit. Den er veldig tilfeldig, og siden vi allerede er inne på dyr, så ble det plass til en katt som gjerne vil ut på jakt. Det kan virkelig ikke være enkelt å ha med seg kjæledyr når man er krigsflyktning!
Det var en kraftig hånd som hadde grepet den to dager før og slengt den bort på sengen til en gråtende Jacqueline. Men i natt skulle den ikke la seg fange. den målte avstanden mellom takrennen og bakken. Det var en lek å hoppe ned, men den ville antageligvis briske seg i sine egne øyne ved å overdrive vanskeligheten i spranget.
s. 143
En smakebit på en søndag er en ukentlig utfordring i regi av bokbloggen Flukten fra virkeligheten. Hver helg deler mange mennesker en smakebit fra boken de leser akkurat nå. Les mer om det på bloggen og få flere boktips!

12 kommentarer:

 1. Stackars katt. Tack för smakebiten och krya på dig!

  SvarSlett
 2. Finnes ikke noe verre enn å være for syk til å være frisk og for frisk til å være syk :( Flott smakebit, og kos deg på stevne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for en meget god definisjon på saken! :)

   Slett
 3. Huff,det høres ikke noe særlig ut:( Den boken er jeg skikkelig nysgjerrig på. Kos deg på stevne:-)

  SvarSlett
 4. Tack för smakbiten!
  Krya på dig!
  Jag har haft något liknande för några veckor sen.

  SvarSlett
 5. Håper du har en fin tur til ridestevnet! I dag er det selskap hos vår familie så det er det jeg vil bruke dagen på, og ikke lesing. Barnebarnet vårt har vært her denne helgen så noen annen lesing en barnebøker, og noen linjer på senga har det ikke blitt.
  Riktig god bedring til deg!

  SvarSlett
 6. Takk for smakebiten, og god bedring! Ha en fin dag - og hold senga til du er bra igjen!

  SvarSlett
 7. God bedring!
  Og den der katten, du. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor de dro den med seg på flukt under krigen... Stakkars katt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant? Må jo være meget upraktisk når katten skal på do også, regner med at de ikke hadde medbrakt kasse med kattesand liksom!

   Slett
 8. Tack för en trevlig smakbit. krya på dig!

  SvarSlett
 9. Ikke den letteste boken å lese når man er halvsyk heller.. God bedring..:)

  SvarSlett
 10. En nydelig hest!
  Jeg husker godt da jeg leste om kattens nattlige vandring, neimen ikke enkelt å ha den med på flukt!

  Ønsker deg en fin søndag videre, og god bedring :)

  SvarSlett

Populære innlegg