onsdag 6. mars 2013

Mitt tematips: Terningkast 6


Hver uke ønsker Bokbloggeir å fremheve gamle blogginnlegg og for første gang blir også jeg med på dette. Denne uken er detterningkast 6 som er temaet. Jeg har kastet noen seksere i min tid som blogger, men valget var allikevel lett. Jeg skrev følgende setning i det aktuelle innlegget, og det stemmer fortsatt:
Selv om temaet er tøft, ligger historien som en varm og god klump rundt hjertet mitt, og der kommer den til å forbli.

Boken er skrevet av Synne Lea og heter Leo og Mei. Dette er en barne-/ungdomsbok som rett og slett er bare helt nydelig. Jeg blir varm om hjertet mitt når jeg ser den stå i der bokhyllaog det er definitivt en bok som skal leses en gang til! Her er min omtale fra i fjor. Boken var endel av bokbloggturnéen og jeg føler meg beæret over å ha fått lese denne.Jeg ser at innlegget mitt ikke nødvendigvis er av de aller dypeste og mest forsegjorte, men den dag i dag blir ord fattige når jeg skal skrive om boken. Det eneste fornuftige jeg har å si er: Les den.

3 kommentarer:

  1. Vi har denne boken stående fremme på jobb og jeg prøver å anbefale den til litt større barn som kan tåle å lese om sterke følelser. For det er det absolutt forskjell på. Både barn, bøker og følelser mener jeg :-) Det var en vakker bok. Jeg syntes også det.

    SvarSlett
  2. Helt ukjent for meg, denne her. En flott anbefaling. Tusen takk for et glimrende bidrag til bøker som fortjener terningkast 6. Ha en flott dag videre.

    SvarSlett
  3. Har nettopp hørt Faen ta skjebnen så jeg er klar for en ungdomsbok til. Takk for fint tips!

    SvarSlett

Populære innlegg