søndag 24. mars 2013

En smakebit på en søndag: Kvinnen i buret av jussi Adler-Olsen


Nok en uke har gått, det er påske og søndag. Sola skinner ute, selv om en skulle ønske at gradestokken fikk med seg akkurat det.  Selv har jeg bestemt meg for at nå er det full skjerpings når det gjelder krimsjangeren, og skal til å gjøre et lite innhogg i den. Jeg er fortsatt ikke overbevist om at krim er min greie, men den som gir seg har alltid tapt (hvis man ikke går i fjellet i påska, da er det lov å gi seg og snu).


Jeg har hørt så mye skryt av Jussi Adler-Olsen, at nå må det bli min tur til å lese disse bøkene. Min mor skal låne den på fjellet senere i påsken, så da kommer han først i rekka. Jeg skal lese alle de tre første bøkene (skal kjøpe bok nummer 2 i morgen), så får vi se hva jeg mener etter det! Det er bare å starte et sted, må lese meget snart-bunken min er temmelig stor nå, så skal være flink når anledningen nå byr seg i ferien! Bare se på bildet under! Her er det anmeldereksemplarer, bøker jeg har lånt og leseeksemplarer fra jobben, med andre ord - må bli ferdig innen kort tid. Fritidsproblemer? Nei, det har vi ikke hørt om! Så på tide å bli ferdig med denne bloggen og få lest litt!


Så over til smakebiten. Jeg har ikke kommet meg lenger enn prologen, så smakebiten kommer derfra.
s. 8Hun ble liggende urørlig en lang stund og ville bare gråte, men lot det være. Hvis fangevokterne hennes hørte det, kunne det bli misforstått. De ville tro hun var i ferd med å gi opp, men det var hun ikke. Tvert imot.
For flere smakebiter, ta en tur innom bokbloggen Flukten fra virkeligheten! Du vil finne mange spennende bøker der, helt garantert!
Da gjenstår det bare å ønske dere alle en god påske! Jeg skal jobbe i morgen og etter det er det fritt frem til å gjøre hva jeg vil. Da skal det leses og så skal jeg forsøke å komme meg ajour med alle blogginnlegg jeg har startet på, men ikke fått lagt ut.

17 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg bare har lest lovord om Jussi Adler-Olsen... Og fritidsproblemer? Nei, det tror jeg ikke noen av oss bokbloggere har, hehe. Takk for smakebiten, og god påske! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. SAnt det, lenge mellom hver gang jeg i det hele tatt har hatt muligheten til å kun kjede meg...

   Slett
 2. Har inte läst något av denne författare.

  SvarSlett
 3. Jag har första boken i serien hemma, vill så gärna börja läsa den :)

  SvarSlett
 4. Du kan glede deg til Jussi-bøkene, jeg digger de! Nå holder jeg blant annet på med Skjulte feil og mangler og foreløpig virker det lovende det også. Fritidsproblemer? Finnes ikke her heller. Tusen takk for smakebiten og en riktig god påske til deg!

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten! Har läst två av hans böcker. Det var en härlig hög du hade. Jag hoppas snart få Safirblå...

  SvarSlett
 6. Jag har de fyra första böckerna i serien ståendes olästa här, Jag förstår inte varför jag inte börjar läsa dem ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er bare å plukke opp en og begynne å lese. Mine har ligget en stund og ventet de også, så da var det perfekt å starte nå i påsken.

   Slett
 7. Nej, läsare brukar inte ha fritidsproblem! Ha en fin söndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Med et par andre hobbyer enn lesing, så blir det lite fritidsproblmer ja!

   Slett
 8. Takk for smakebiten. Som deg har jeg ikke lest bøkene, men lest masse om dem. Og det er fordi jeg har så mange andre på vent. En dag....

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også mange på vent, altfor mange. Så nå tok jeg et jafs ut av bokhylla, krummer nakken og lar det stå til :)

   Slett
 9. Du er heldig som har alle Adler-Olsen sine bøker til gode. Eg er veldig begeistra for denne serien.

  SvarSlett
 10. Har kjøpt tre Jussibøker jeg også. Må starte snart, etter to-tre andre bøker jeg skal lese først... Ha en fin påske..)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg jobber i bokhandel, og etter å ha sagt ca. en million ganger at jeg ikke har fått lest noe av han enda, fant jeg ut at nå fikk det være nok unnskyldninger!

   Slett
 11. Jeg har også begynt å utforske krim-sjangeren, og foreløbig er jeg veldig fornøyd. Jussi Adler-Olsen skal jeg nok også få med meg etterhvert, takk for smakebiten :)

  SvarSlett
 12. Veldig spennande smakebit. Eg er akkurat ferdig med "fasandreperne" av J. Adler-Olsen og syntes boka var veldig bra. Første gongen eg verkeleg har likt ein altvitande forteljar i krimsjangeren, men rar som eg er måtte eg byrje på bok #2 i staden for #1 slik som med Kallentofts krim. (Rekkefølgje, hæ, kva er det?) Uansett, ha ei strålande påskehøgtid og kos deg med bøkene. "Safirblå" er forresten ei veldig bra fantasy-bok, og det seier eg som elles "aldri" les den sjangeren. Kate Mortons nye bok MÅ eg lese så fort som mogleg, men det kan likså godt bli neste år med den mursteinen eg held på med... Har så alt for mykje bra litteratur liggande :D Ha ei strålande veke :)

  SvarSlett

Populære innlegg