søndag 17. mars 2013

Smakebit på en søndag: Gjenspeilt i deg av Sylvia Day


Det er tidlig søndag morgen eller sent lørdag natt, alt etter hvordan man ser det. Jeg har sittet og forberedt meg til dagens hendelser og skal straks krype under dyna for et noen velfortjente timers søvn! Hundene har skjønt hvordan natten bør se ut, og ligger rett ut og snorker høylydt. Det er de fornuftige hundene sine det! Etterpå bærer det til Drammen hvor jeg skal dømme kreativ lydighet, en utrolig spennende hundesport som jeg innimellom forsøker å snike inn her på bloggen (jeg tror det er hva man kaller snikreklame, men pyttsann!). Her er en film fra EM, målet for turen min til Praha i fjor. Ta frem lommetørkle og nyt!
Så over til bøkenes verden! Akkurat nå piner jeg meg selv litt enkel lesing, guilty pleasue, eh ... ja... Jeg snakker om bok nummer to i Crossfire-serien til Sylvia Day, Gjenspeilt i deg. Jeg har ikke lest mange sidene, men det har ikke vært mange setninger som ikke har handlet om sex... Det er en helt grei opplading (håper ejg) for de litt tyngre og mer seriøse bøkene som ligger og venter på meg...

Smakebiten kommer fra side 33.

I det jeg la på røret gled blikket mitt bort på bildet av Gideon og meg. Brått ble jeg overmannet av grådighet og eiertrang. Han var min, men jeg kunne ikke vite sikkert fra én dag til den neste at han ville fortsette å være det. Og tanken på at noen annen kvinne skulle få ham gjorde meg gal.
Ja ja, kjærligheten er ikke enkel! For flere smakebiter kan du gå inn på bloggen til Mari, Flukten fra virkeligheten. Hun spør i dag også hvilke bøker vi har vi har på nattbordet. Kameraet fant jeg ikke i farten, men på nattbordet ligger følgende stabel: Så lenge det er stjerner på himmelen av Kristin Harmel, Safiblå av Kerstin Gier og In dreihundert Jahren vielleicht av Tilman Röhrig.

HA EN FORTSATT SUPER HELG!

20 kommentarer:

 1. Det hørtes ikke ut som det sunneste forholdet ut i fra sitatet. Takk for smakebiten. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det kan du mildt sagt skrive under på at de ikke har :)

   Slett
 2. Låter som upptakten till ett svartsjukedrama. Eller värre. Tack för smakebiten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hele serien er et eneste stort svartsjukdrama :)

   Slett
 3. De har ikke akkurat det sunneste forholdet den godeste Gideon og Eva, men etter å ha lest de to første bøkene så må jeg få med meg den tredje og siste også.Tusen takk for smakebiten:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, forfatteren har klart å skrive slik at man faktisk må fortsette å lese :)

   Slett
 4. Herlig med litt guilty pleasures iblant! Takk for smakebiten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, noen ganger er det litt deilig. Var akkurat ferdig med en bok som var ganske vond å lese, så dette var den perfekte motvekten :)

   Slett
 5. Tack för smakbiten.
  Ibland behöver man helt enkelt sådana böcker.

  SvarSlett
 6. Har varken hört talas om eller läst denna. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 7. Har også denne på vent...:)

  SvarSlett
 8. Jeg har lest bok en og står i kø til bok to på biblioteket Jeg tenker det er sånn enkel lesning en kan gjøre innimellom :-)
  Jeg synes det er spennende med hunder og ulike måter å trene dem på. Jeg har hatt hund mesteparten av livet, stort sett border collie/buhund mix, men også en dobbermann. Jeg savner stort det å ha hund n, men vi er to som bor her og man kan ikke skaffe seg hund uten at alle familiemedlemmene er enige!
  Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en fordel at alle er enig ja, jeg skaffet meg border collie for mange år siden uten at min daværende samboer ble spurt (han ble bare lurt)... Han klaget ikke så mye da, men fikk hele skyldebøtta da det ble slutt :P

   Slett
 9. Utrolig kul video. Kreativ lydighet - har ikke hørt om før. Det er mange år siden jeg var aktiv hundemenneske, og da var det lydighet og agility. Har hund enda, men bare til hygge og tur.

  SvarSlett
  Svar
  1. Sporten er forholdsvis ny, har vært offisiell i 3 år nå. Veldig morsomt, her i gården trenes det til Pippi Langstrømpe for tiden :) Har jo prikkete hund, så den blir forvandlet til hest :D

   Slett
 10. Denne leste jeg nettopp også da jeg trengte noe lett og underholdende. Selv om den er tidvis irriterende ble jeg fenget og etterhvert var den ganske spennende også. Jeg er helt klar for den siste boken.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er akkurat det, den er veldig fengende selv om man blir ganske frustrert over dem :P

   Slett
 11. For en utrolig fantastisk oppvisning! Jeg likte nok den bedre enn smakebiten ;) Sjalusi på den måten er ikke sunt, og jeg blir bare sint og frustrert av å lese om det he he.

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, sjalusi er ikke en greie jeg forstår meg så på, men det vel ikke så mye som er sunt mellom Eva og Gideon...

   Ja, den filmen er bare fantastisk. Jeg satt på tribunen og gråt selv, begge gangene jeg så den!

   Slett
 12. Sånn snikreklame har jeg ingenting imot - fantastisk oppvisning, skjønner godt at du synes dette er spennende!
  Takk for smakebiten fra oppladningboken du har til tyngre lesestoff :)

  SvarSlett

Populære innlegg