mandag 3. desember 2012

En smakebit på en søndag: Bare for deg av Sylvia Day


Da var det 1. søndag i advent. Boknissen har funnet plassen sin i bokhyllen og vi har vært en tur og sett på Gjøglergruppen Stella polaris sitt juleshow. Det var en ganske så kald fornøyelse kan man si. Det endte opp med en frossen hund som krøp opp i fanget mitt og krøllet seg sammen da jeg så vidt satt meg ned på huk (vi snakker ikke liten hund heller, men en dalmatiner), og det var noen barnetær som også fikk smake litt på kulden. Men et aldri så lite bokkjøp rakk vi før vi dro hjem. Noen jenter satt og solgte hestebøker til 5 kroner stykket, så min datter fikk med seg Penny-boken Zephyr - Hingsten på Villhestøya av Jane Ayres.


Mor har nå akkurat lest ferdig litt tøffere saker... Jeg leste ferdif Bare for deg av Sylvia Day fredagen som var. Forfatteren er inspirert av E.L. James, og her formelig damper det av sidene! Kvinne møter ultrasexy mann, tiltrekningen er øyeblikkelig, de kan ikke motstå hverandre, komplikasjoner oppstår, masse het sex... Det var kortversjonen. Det verste er vel å innrømme at jeg lot meg underholde fra første stund og pløyde gjennom boken på en formiddag...

Så kommer spørsmålet, tør jeg å dele en smakebit fra en tilfeldig valgt side? Vel, jeg tar sjansen...
Det sto respekt av Magdalenes intrigemakeri og det finurlige forsøket på å avskjære meg. Jeg måte passe meg for henne, og Gideon ville bli nødt til å gjøre noe med saken - som for eksempel å kvitte seg med henne en gang for alle.
Det gikk heldigvis greit, smakebiten kommer fra side 120. Bare for å gi en liten smakebit på hvilket språk som kan forventes, deler jeg neste avsnitt også.
"Nei, det gikk ikke bra," bekreftet jeg. "Men så setter jeg heller ikke pris på å få høre at du ikke eier respekt for damene du knuller og at du var ferdig med meg straks du hadde stukket pikken din inn i meg."
Det rare er at jeg plages ikke av å lese det, men kjenner at jeg rødmer litt av å skrive det her i min egen blogg...

For flere smakebiter, ta som vanlig turen innom bloggen Flukten fra virkeligheten og ta en titt!

9 kommentarer:

 1. Fine smakebiter;-) fra en bok jeg faktisk likte veldig godt og nå tripper jeg etter nok nummer to!
  Høres ut som dere har hatt en fin dag til tross for at det var kaldt! Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bok nummer 2 kom i forrige uke, så da er det bare å lese fortsettelsen! :)

   Slett
 2. Åh, Pennybøker! Jeg var medlem og hadde alle sammen, husker jeg koste meg skikkelig med dem :)

  Men - litt stor avstand fra boken du selv leste ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har mange av de gamle Penny-bøkene fortsatt jeg. Jeg gikk bokstavelig talt rundt og leste i dem, til min mammas store frustrasjon...

   Slett
 3. Detta måste ju vara ett exempel på en bok man kanske inte borde läsa bland folk, som på tåget eller liknande :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det verste er at jeg manglet noe å lese i på på bussen, så jeg begynte å lese den der... Kikket meg litt rundt og skjulte teksten fra damen som satt ved siden av meg :P

   Slett
 4. Tusen takk for smakebitene! :) Denne boken har jeg faktisk lyst til å lese! Jeg liker egentlig konseptet ved slike bøker, så lenge det blir gjort skikkelig og skrevet bra! Skal lese denne utpå nyåret en gang har jeg bestemt ;) Håper det kommer omtale!

  SvarSlett
 5. For en herlig bokhylle nisse :) Jeg var som Melusine medlem i Penny-klubben i min tid og bøkene vi fikk der var selvsagt verdens beste! Ingen tvil om det ;)

  Det er sikkert mulig at jeg ville latt meg fenge av denne boken, men det er noe i meg som sier "Nei, nei, nei". Inspirert av E.L. James som skrev fanfiction basert på Stephenie Meyers Twilight Saga.... ;)

  SvarSlett
 6. Jeg har lett etter bokhyllenisse lenge, så selv om lommeboka var skrapet, så måtte den bli med meg hjem :)

  Jeg var også skeptisk, men sammenligningen med Twilight eksisterer knapt i denne boken, forfatteren her har vel kanskje tenkt at hun kunne skrive en slik type bok bedre? For den var ikke så ille egentlig ;)

  SvarSlett

Populære innlegg