fredag 27. januar 2012

Boktema: Favorittforfatter på C (og B)


Siden det er litt hektisk med innleveringsoppgaver og eksamensoppkjøring, har jeg havnet litt bakpå her i bloggen om dagen. C'est la vie, er det ikke dét det heter (for dere som er støere i fransk enn meg, mener jeg)? Så en dag etter skjemaet, kommer mitt bidrag, og siden jeg ikke fikk vært med på bokstaven B tidligere, så kjører jeg herved litt dobbelt opp.

Nå viser det seg at jeg ikke har lest så utrolig mange bøker av forfattere på B, men jeg tror jeg plukker meg ut Dan Brown. jeg er ikke en krimfantast, men jeg har lest Da-Vinci koden og Engler og Demoner i et stort jafs, og var hektet fra første til siste side.
På bokstaven C, skal forfatteren av Dødslekene-trilogien få lov til å komme på favorittplassen. Suzanne Collins har virkelig klart å skape en spennende historie som ble slukt med hud og hår. Hun har også skrevet The Underland Chronicles, noe som kan se mer ut som en barnebok?.


For flere favorittforfattere, ta en tur innom Anettes Bokboble og ta en titt!

1 kommentar:

  1. Hei på deg, så flott at du er med selv om det er travle tider :) Spennende forfattere har du plukket ut også! God helg og klem fra Anette :)

    SvarSlett

Populære innlegg