søndag 11. september 2011

Smakebit på en søndag: "Divided City" av Theresa Breslin

Min smakebit denne gangen er en bok jeg leser i forbindelse med studiene mine. Jeg har bare kommet til kapittel tre, men noe sier meg at jeg ikke er målgruppen her. Det har vært nesten et helt kapittel om fotball! Så nei, det er nok ikke en bok for meg, men det skal bli spennende å se hva jeg synes om den når jeg er ferdig. Handlingen er mer alvorlig enn en ball som sparkes frem og tilbake av 22 mannfolk i shorts, heldigvis må jeg nesten si, hvis ikke hadde dette blitt et problem (som dere kanskje skjønner, så er ikke jeg noe fotballfan)...
Basic first aid wasn't going to cover this. It needed a doctor ... an ambulance. The boy's mobile phone was lying in the gutter. Graham picked it up. He tried to steady his breathing. His fingers stabbed at the numbers. 999. He asked for an ambulance and gabbled out the location. When the operator began to talk to him he cut off the power.
s. 11
 Hver søndag oppfordrer Ladybug fra bloggen Flukten fra virkeligheten andre til å dele en smakebit fra boken de leser akkurat nå. Vil du også være med? Ta boken du leser og slå opp på en side. Plukk så ut noen setninger fra boken og del den med oss andre. Du trenger ikke ha en blogg for å gjøre det, du kan skrive den rett inn i bloggen til Ladybug. Ta gjerne en tur innom bloggen hennes bare for å se hva andre har delt, det kan jo hende du får noen gode boktips?

6 kommentarer:

 1. Dette er nok ikke en bok for meg heller. Et kapittel om bare fotball hørte slitsomt ut ;) Men smakebiten var bra. Tusen takk! :)

  SvarSlett
 2. Det ble et stykk skumlest kapittel kan du si ;) Men litt nasjonalromantisk blir man når Harald Brattbak blir nevnt da...

  SvarSlett
 3. Et kapittel om fotball er ikke noe for meg heller! Jeg kan godt forstå du skumleste det kapitlet!

  SvarSlett
 4. Jeg er absolutt ingen fotball - entusiast, så jeg tror ikke dette er en bok for meg. Men jeg ser uansett frem til omtalen :-)

  Og så ble jeg nysgjerrig; hva studerer du?

  SvarSlett
 5. Er heller ingen fotballentusiast, men sjølve smakebiten virka veldig lovande. Blir spennande å sjå kva du syns når du er ferdig.

  SvarSlett
 6. Jeg går litt i mot strømmen jeg da, jeg syntes fotball er helt ok(men jeg følger ikke spesielt med på seriefotball, kun det lokale laget og landslaget selvsagt) :) Smakebiten gjorde meg faktisk ganske nysgjerrig.

  SvarSlett

Populære innlegg