torsdag 29. september 2011

Boktema: En bok jeg har lest tre ganger eller mer!


Det er så deilig å kunne få slike temaer i en altfor travel hverdag hvor jeg for øyeblikket egentlig ikke rekker å blogge. Dermed er det litt lettere å holde liv i bloggen. Så takk, Anette, for at hver du torsdag gir oss en ny mulighet til å fortelle om bøkene vi leser! Jeg håper flere stikker innom bloggen hennes, og gjerne slenger seg med på utfordringene hennes.

Så var det de bøkene jeg har lest mange ganger. Det er selvsagt en haug av barnebøker som jeg har lest utallige ganger, både for meg selv og min datter. Men da hadde jeg ikke visst hvem jeg skulle valgt og det kunne blitt en lang liste. Det er sikkert flere Penny-bøker som jeg har lest så mange ganger, men husker ikke hvem. Så da må jeg snike meg litt frem i tid kanskje.

Jeg kommer på to serier som får plass her, de er begge overnaturlige, den ene består av 47 bøker, den andre kun av 4...

Den første serien er selvsagt Sagaen om Isfolket, som jeg slukte med hud og hår som ungpike. Et par av bøkene har jeg nok lest flere ganger enn tre også, og jeg må snart få lest den igjen tror jeg!

Den andre er Stephenie Meyers Twilight. Jeg leste den to ganger kort tid etter hverandre når jeg kjøpte den for flere år siden, og så skulle jeg ha den første boken til engelskeksamen på høyskolen... Da kunne jeg jo ikke slutte med bok en, og jeg leste de tre siste nok en gang!

Jeg har flere bøker i bokhyllen min jeg gjerne kunne tenkt meg å lese flere ganger. Problemet er vel bare det at jeg ikke rekker å lese de igjen, siden det er så mange andre bøker som må leses! Den som hadde fri disponering av tiden sin...

3 kommentarer:

 1. He he,jeg måtte også ta med Sagaen om Isfolket ;-)

  SvarSlett
 2. Åh, nå ble jeg helt rørt jeg! Tusen takk for de fine ordene, og tusen takk for at du trofast er med på Boktemaet mitt :) Sagaen om Isfolket hadde jeg fryktelig lyst til å lese da jeg gikk på ungdomsskolen, men vågde aldri fordi jeg var så redd for spøkelser og alt som hadde med det overnaturlige å gjøre. Moro at så mange har lest de samme bøkene, Isfolket er stadig en slager :)

  SvarSlett
 3. Penny bøkene var noe jeg gledet meg til hver måned! Sagaen om Isfolket er en fantastisk serie, men Twilight har jeg kun sett filmene av.

  Ellers er jeg enig med deg i at boktemaet hos Anette er genialt :)

  SvarSlett

Populære innlegg