mandag 29. august 2011

Leseutfordringer fullført

To av Book Chick Citys utfordringer er fullført. Jeg er et konkurransemenneske, gi meg en utfordring og jeg tar en tur i kjelleren hver gang jeg ikke klarer det, noe som er en reell risiko siden jeg er verdensmester i å ikke fullføre prosjekter. Men i dag er det ingen kjellertur, selv om den siste boken jeg leste under Summer Romance Challenge ble vel langdryg og jeg måtte sette av store deler av dagen for å fullføre. Men klart er klart, så nå bør jeg vel feire. Hva har jeg i skapet tro? Noen rosiner? Sjokoladepålegg? Litt nacho-chips? Ja, det blir nok en heildundrenes fest du. Saft har jeg også...

Two of Book Chick City's challenges are completed. I am a competitive person, give me a challenge and I will take a dive down into the basement every time I do not make it, which is a real risk since I'm a world champion in not completing projects. But today there is no trip to the basement, although the last book I read during the Summer Romance Challenge was well drawn-out and I had to put much of the day to complete it. But I made it, so now I have to celebrate. But what do I have in the closet then? Some raisins? Chocolate Orders? A little nacho chips? Yes, there will be on hell a party . I also got some cordial I think...


8/8 bøker. 100% fullført!

Sommeren er forelskelsen og romantikkens tid. Og gjerne innen litteraturen også.
Kan jeg klare å lese 8 kjærlighetsromaner i tidsperioden 1. juni til 30. september?

 1. "Warm Bodies" av Isaac Marion
 2. "Lokket av mørket" av Rhyannon Byrd
 3. "Mørkets elsker" av J.R. Ward
 4. "Husker dere meg ikke?" av Sophie Kinsella
 5. "Divergent" av Veronica Roth
 6. "Dead reckoning" av Charlaine Harris
 7. Jage i mørket av Rhyannon Byrd 
 8. "Under the Greenwood Tree" av Thomas Hardy

Paranormal/fantasy romance14 / 12 bøker. 116% fullført!

Målet med denne utfordringen er å lese minst 12 bøker innenfor paranormal/fantasy romance innen 31/12-2011. Her er min progresjon:

 1. "Breaking Dawn" av Stephenie Meyer
 2. "Den mørkeste natten" av Gena Showalter
 3. "Fallen" av Lauren Kate 
 4. "Covet" av J.R. Ward
 5. "Nattens sjel" av Maggie Shayne
 6. "Grave Secret" av Charlaine Harris
 7. "Torment" av Lauren Kate 
 8. "Stardust" av Neil Gaiman
 9. "Crave" av J.R. Ward 
 10. "The Host" av Stephenie Meyer 
 11. "Warm bodies" av Isaac Marion  
 12. "Lokket av mørket" av Rhyannon Byrd 
 13. "Mørkets elsker" av J.R. Ward 
 14. "Jage i mørket" av Rhyannon Byrd

3 kommentarer:

 1. Du er flink! Jeg er også stolt av deg :D Jeg er flink til å kaste meg med men ikke like god på å fullføre, når det er sagt ser det ut til at jeg skal klare Bokelskerinnens utfording "Les en debutant".

  Kos deg med saft og andre godsaker, dette må selvsagt feires ;)

  Jeg har forresten lånt meg "Stjernestøv" på biblioteket, om jeg får begynt på den vet jeg ikke men har planer om det.

  Obs. forfatteren av "Warm Bodies" er Isaac Marion, eller kanskje har han giftet seg med Veronica Roth? *hmmm*

  SvarSlett
 2. Ha ha ha... Det hadde jo vært kult om de hadde giftet seg og han tok navnet hennes ja :P Til mitt forsvar hadde jeg fått det til korrekt nedenfor!

  Jeg klarte å styre unna debutantene, da tror jeg at jeg måtte ha låst meg inne og kun lest... Det samme med 52 noveller. Vurderte å hoppe på, men så var det de begrensningene da...

  Ser ut til at jeg sliter litt med å klare å lese bøker jeg allerede hadde i bokhylla og 100 bøker på et år. Men jeg er optimist og jeg har ikke tapt før 31. desember :)

  SvarSlett
 3. Jøss! Jeg er imponert! Eneste utfordringen jeg satte meg selv i å var 60 bøker ila året.. Startet i april og trodde jeg aaaldri skulle klare det, men akkurat den går veldig enkelt. Neste år bør jeg også finne meg litt mer hårete mål! :)

  SvarSlett

Populære innlegg