lørdag 6. august 2011

Enkelte ganger kan det bli for mye lesing?

Iallefall synes enkelte firbente at jeg bør konsentrere meg litt mer om henne...


Det fungerte jo veldig bra! For det er ikke lett å lese når det hagler tennisballer, tauknuter og annen moro nedover deg hele tiden...

2 kommentarer:

 1. Haha artig innlegg =) Hvor gammel er din firbeinte?

  Jeg har en pitteliten en, som bor i en slags "binge" i stuen når vi ikke har tid til å gi han oppmerksomhet. Oppi der har han det veldig fint. Der ligger tyggeleker, en gris som lager lyd, ett mykt teppe og en vannskål. Han har stor plass til å bevege seg på.

  Men han krever oppmerksomhet han også, for det er ikke gøy å være for seg selv altfor lenge av gangen. Han er for liten til å komme med leker til meg i sofaen (han klarer så vidt å få hodet over sofakanten når han hopper opp), men han klarer å gi beskjed likevel. Men så er det jo så kjekt å gi han oppmerksomhet, i og med at han er det herligste lille vesenet jeg vet om. Vi leker masse i hagen, går på tur (uten bånd hvis det ikke er mennesker i nærheten) og koser med han på sofaen.

  Litt lesetid er det verdt å ofre for våre skjønne firbeinte. Men det er fint å kunne plassere ham i bingen når jeg vil kose meg med en god bok.

  SvarSlett
 2. Hun er 2 år, og jeg har bare hatt henne i fire uker. hun har tidligere vært meget bortskjemt, og vet å kreve oppmerksomhet. uheldigvis for henne er jeg veldig sta :)

  Jeg har også to finske lapphunder på 11 og 13 år, så det blir en god del hund når jeg ikke leser, for å si det mildt :)

  SvarSlett

Populære innlegg