søndag 22. juli 2012

En smakebit på søndag: Heksenatt av Renate Josefsen

Det har vært fint de siste dagene å ha en bok å holde i, mens Tor har herjet i timesvis på himmelen. Jeg skulle gjerne visst hvem som har provosert han, men hammeren har han i hvertfall ikke mistet! Så mens den store sommeren uteblir, har jeg endelig funnet en norsk serieroman jeg liker. Jeg holder nå på med bok fire i serien om Stina Saga, den siste som har kommet ut til nå.


"Guren stirret grunnende på henne. "Jeg bærer over med ordene dine for jeg vet du er redd Marja. Men tro meg, den arme kroken kommer til å bli funnet. En dag har de ham. De kan være like i hælene på ham, Bals tobeinte sporhunder. Det varer ikke lenger før han igjen har lenker på armer og bein. Før han sitter i bås, med klave rundt halsen, som et annet fe." Hun løftet blikket og stirret tomt ut i luften. "Ikke lenge igjen nå..."
s. 51
En smakebit på en søndag er en fast spalte i regi av bokbloggen Flukten fra virkeligheten. Denne gangen blir du også med på en giveaway hvis du deler din smakebit. Mer om smakebiter og giveaway finner du ut hvis du tar en titt innom Mari og hennes blogg.

~Ha en fortsatt flott helg folkens!~

14 kommentarer:

 1. Nå gjorde du meg nysgjerrig, Anja :) Jeg har forsøkt meg på en norsk serieroman i år, men den fenget meg ikke(men det er jo ikke dermed sagt at det er umulig å finne en som er for meg). Tusen takk for en fin smakebit.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har forsøkt meg på et par, den ene leste jeg vel 5-6 sider av tror jeg før jeg ikke gadd mer (grusomt språk). Du skal aldri si aldri, det er nok noe gull der ute skal du se!

   Slett
  2. Da er det frem med silen da for å se om gullklumpene ligger i bunnen av grushaugen ;)

   Slett
 2. Den låter spännande. Tack för smakbiten :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for fin smakebit:-) Jeg begynte på en serie for noen år siden som jeg ikke fullførte, kanskje jeg skal prøve meg igjen. Ha en fin Søndag

  SvarSlett
 4. Spennende. Takk for smakebiten, og ha en fortsatt fin søndag. :)

  SvarSlett
 5. Norsk serieroman - det låter intressant. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 6. Denne serien virker bra, tror jeg skal notere den ned:) Kanskje det blir en serie jeg kommer til å lese i fremtiden:) Takk for smakebiten:) Ha en god søndag:)

  SvarSlett
 7. Norsk serieroman - det låter spännande. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 8. Likte både smakebiten din og din introdusering av regn-og tordenværet som regjerer for tiden ; ))

  Ser'n Tor for meg : ))

  Ha en fredelig søndag!

  SvarSlett
 9. Til tider har jeg lest mange serier, men ikke nå for tida. Holder meg til et par, som kommer ut sjelden. Men man mangler ikke lesestoff for det. Tror nok denne serien er spennende, om man skal dømme etter smakebiten. ;-)

  SvarSlett
 10. Fin smakebit! :) Har aldri fått lest en typisk norsk serie, men kanskje jeg må prøve likevel! :)

  SvarSlett

Populære innlegg