onsdag 30. mai 2012

Bok på film: Kinopremierer i juni


Her kommer de filmatiserte bøkene som har kinopremiere i juni. Gi meg gjerne beskjed om noen skulle være glemt! Det virker som om juni er en dårlig måned for nye filmer, så utvalget er ikke stort. Kinotur blir det i hvertfall for min del.

Laban - Lille Annas favoritter
I dag skal Lille Anna og hennes Lange Onkel se film. Lille Anna vil se sine fem favorittfilmer med det lille spøkelset Laban og vennene hans. Siden Lange Onkel er redd for spøkelser tør han ikke se på selv om Lille Anna sier at det ikke er farlig i det hele tatt. Sammen med Lille Anna får vi gjenoppleve spennende eventyr og sprell med Laban, Labolina, Lilleprins Bus og alle de andre på slottet Godmorgensol. Til slutt skjønner til og med den redde Lange Onkel at filmene ikke er skumle og våger seg frem for å se. Heldigvis har også Lille Anna spart på en liten overraskelse som hun har forberedt til Lange Onkel og som hun vet han kommer til å bli glad for. 
Aldersgrense: Tillat for alle
Premieredato: 1. juni

Snow White and the Huntsman

En film mange har ventet på, inkludert meg har snart premiere på kino. Eventyret om Snøhvit har vel de fleste vokst opp med, og nå kommer den i en mer voksen drakt med Kristen Stewart, Charlize Theron og Chris Hemsworth i rollene som henholdsvis Snøhvit, den onde dronningen og jegeren.
Aldersgrense: 11 år
Premieredato: 8. juni2 kommentarer:

  1. Oi - Snøhvit skal jeg ihvertfall se! :-) Var faktisk ikke klar over denne, så takk for tipset!

    SvarSlett
  2. Snow White and the Huntsman har jeg tenkt å se. Jeg tror jeg har hørt om at det skal komme flere filmer basert på Snøhvit dette året? Jeg liker eventyret, så da må man jo se filmen :-)

    SvarSlett

Populære innlegg