søndag 3. juni 2012

En smakebit på en søndag: "Jotnens hjemkomst" av Andreas Bull-Hansen


Jeg har begynt på en bok som har blitt lagt til side for en stund og krummer nakken for å bli ferdig. Jeg synes nemlig jeg leser og leser, men kommer meg liksom aldri videre! Men, en smakebit skal jeg da kjapt gi dere.


"Du forstår deg på hevn, Tyr. Kanskje forstår du hvorfor jeg drepte min bror."
"Jeg vet ikke. Men Odin har bedt meg finne Loke."
"Det er riktig at Loke hjalp meg," sa Hód. "Men drapet var min vilje. Balder tok min kvinne. Gjorde henne med barn. Derfor drepte jeg ham."
s. 136

Tyr har levd på jorden som politimannen Petter Tyrar og er nå tilbake i Åsgård for å redde sin kone og sønn fra Hel og lede einherjene i tiden frem mot Ragnarok.

For flere smakebiter, ta en tur innom bokbloggen Flukten fra virkeligheten. Der finner du også reglene for å delta. Kanskje finner du noen lesetips for sommeren?

7 kommentarer:

 1. Tusen takk for smakebiten:-) har hørt om boken men ikke lest den selv. Likte coveret på boken.
  Ha en fin Søndag videre:-)

  SvarSlett
 2. Takk for smakebiten:) Leser på denne også, men måtte ta meg en pause med en annen bok fordi den kjedet meg så pass:) Ønsker deg en flott søndag:)

  SvarSlett
 3. En fin smakebit, men kanskje ikke verdens mest spennende bok :-) Jeg skrev om denne på fredag, og ga boken karakter lesverdig. Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 4. Uff då. Nordiske gudar er ikkje akkurat ufarlige, uansett tid. =) Har aldri høyrt om boka, og eg veit ærlig talt ikkje om eg kjem til å gjere det heller, for nordiske gudar er ikkje akkurat mi greie. =) Ha ein fin søndag vidare!! : ) )

  SvarSlett
 5. Fin smakebit, ja. Jeg liker også omslaget godt, men innholdet noe mindre dessverre. Holder på med boka selv, skulle lese den ferdig til fredag men rakk det ikke pga. jobbing og eksamensforberedelser. Og fordi den dessverre ikke fenger spesielt godt (ennå?). Vel, får se hva den endelige dommen blir når jeg er ferdig med den. :)

  SvarSlett
 6. Denne fikk hard medfart på fredag - det var flere enn deg som kjedet seg gjennom lesingen i allefall. Jeg har ikke lest den, men den frister dessverre ikke heller. God søndag :-)

  SvarSlett
 7. Har lest en del om denne boken i det siste, er ikke helt sikker på om det er en jeg har lyst til å lese selv. Får vente å se noen omtaler først :)

  SvarSlett

Populære innlegg