fredag 15. juni 2012

Boktema: Min sommerlesing


Denne uken spør Anettes om hva jeg skal lese i sommer. Jeg har den siste tiden hatt store motivasjonsproblemer når det kommer til lesing, så er mitt svar som følger: Akkurat det som faller meg inn der og da! Jeg skal ta ut en bok fra bokhyllen fordi jeg har så lyst til å lese boken i akkurat det øyeblikket! Ikke fordi jeg burde lese den, må lese den eller andre grunner. Rett og slett kun fordi jeg vil lese den. Det er selvsagt bøker jeg vet at det er større sannsynlighet for at jeg kommer til å lese, noen eksempler er:
Men, det kan godt hende at jeg leser noe helt annet istedet for alt jeg vet. Det viktigste er at jeg leser og kanskje jobber meg litt gjennom lesemålene mine, for akkurat det har jeg ikke vært så veldig flink til.

Har du lyst til å se hva andre bloggere skal lese i sommer, ta gjerne en tur innom Anettes Bokboble!

I morgen skal det leses på toget, da bærer det inn til hovedstaden. Først skal jeg en tur innom Norli i Universitetsgata og se hva de har å tilby av snadder. Etterpå bærer det avsted for å se på ei venninne som skal delta på Norske Talenter med hunden sin! Jeg mistenker at det kommer til å bli en spennende dag. Kamera er pakket og jeg har med en litt stor veske jeg kan bære nyanskaffelsene i.

6 kommentarer:

 1. Noen ganger er det herlig å ikke ha noen planer i det hele tatt ;) Ønsker deg en deilig boksommer, klem fra Anette :)

  SvarSlett
 2. Lykke til til venninnen din som skal prøve seg i Norske talenter! Ha en fin helg:-)

  SvarSlett
 3. Song for Eirabu har jeg nettopp lagt inn på Kindle'n min. Det blir min neste bok. Jeg jobber fremdeles med hvilken sommerlektyre jeg skal liste opp for juli som blir min sommerferiemåned. Enn sålenge har jeg kun nevnte bok på lista. MEN, i løpet av dagen skal planen være klar. Jeg MÅ ha en plan, for så å lese alt i min sedvanlige innfallsmetode ;-)

  SvarSlett
 4. Song for Eirabu skal jeg også lese i sommer:) Har også ikke utarbeidet meg hele sommerlektyren min, men kommer etterhvert:) Har da skrevet om en bok jeg skal lese:) Ønsker deg en god sommer og kos deg masse med bøkene!:)

  SvarSlett
 5. Song for Eirabu skal jeg også lese i sommer (for tredje gang), det er jo ikke mange dagene til andre - og siste - bok kommer nå. Vil ha den første friskt i minnet før jeg begynner på avslutningen, dessuten er den en stor favorittbok hos meg fra før av. :)
  Ha en fin boksommer!

  SvarSlett
 6. Jeg også har veldig lyst til å lese Song for Eirabu.
  God sommerlesing :)

  SvarSlett

Populære innlegg