onsdag 16. november 2011

Bok på film: Fredagens premiere!

Trenger jeg egentlig si så mye mer om helgens premiere? Jeg tror jeg tipper temmelig korrekt når jeg sier at dette er en film mange verden rundt har ventet på... Hvilken film snakker jeg om?

Breaking Dawn part 1

Etter å ha sett New Moon på premieren, vet jeg én ting: Jeg skal vente litt, til alle sukkende, fnisende og hylende ungjenter har sett filmen. Jeg foretrekker å se en film uten at jentene skal dåne så høylytt over Jacobs nakne mage... Utover det, gleder jeg meg veldig!

Traileren får en nøye seg med foreløpig, men jeg synes egentlig den avslører litt vel mye?
3 kommentarer:

 1. Jeg skal se filmen på søndag. Gleder meg. Jeg liker bøkene mye bedre enn filmene men jeg synes jeg må se de to siste også da jeg har sett de andre twilight saga-filmene:)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Jeg så premieren og likte den virkelig. Spesielt imponert over Bellas forandring. Den var ... finner ikke ord. http://synne77.blogspot.com/2011/11/breaking-dawn-del-1.html
  Jeg var også spent på dette med de fnisete jentene, og ante uråd da jeg kanskje var en av fem jenter over 16 i salen...men det gikk kjempebra. Alle lo der det var meningen at de skulle le, gispet der de skulle gispe og var fremfor alt STILLE ellers:)

  SvarSlett

Populære innlegg