mandag 31. oktober 2011

En litt forsinket smakebit på en søndag: "Fragile Things" av Neil Gaiman

Det har vært stiller i bloggen min for tiden. Tiden strekker liksom ikke til, med reising, eksamen denne uken, og en hel haug av andre ting. Men, jeg får slenge meg på gårsdagens smakebit, så det blir litt liv her, og så ligger det en bunke av bøker klare for å anmeldes. For selv om jeg ikke har skrevet mye her, så har jeg rukket å lese litt i det minste.

Boken dere skal få en smakebit fra, er en novellesamling fra Neil Gaiman. Her får man særdeles sprø og overnaturlige historier som man aldri vet hvor vil ende.

'There are no ghost when I am here,' I said once, when asked if my house was haunted. 'Perhaps it is you who haunt it, then,' someone suggested.
                        s. 76 fra novellen The Flints from Memory Lane
Vil du også være med på  denne utfordringen? Ta en tur innom bloggen Flukten fra virkeligheten og les mer om den der, samtidig som du kan finne smakebiter fra andre bloggere også.

3 kommentarer:

  1. Jeg er ikke helt sikker på om Gaiman er for meg. Har forsøkt meg på Goodomens og Sandman tidligere :)

    SvarSlett
  2. Jeg har bare lest Stardust av han tidligere, og den likte jeg ikke så veldig godt. Jeg har foreløpig sansen for novellene hans. Kanskje fordi de er så overraskende og samtidig så korte at han ikke klarer å ødelegge historiene med altfor masse tull?

    SvarSlett

Populære innlegg