onsdag 12. oktober 2011

Bok på film: Premiere på De tre musketerer


Storslått nyinnspilling i 3D av den verdenskjente historien og klassiske boka av Alexandre Dumas. I rollene møter vi bl.a. Christopher Waltz, Orlando Bloom, Milla Jovovich og Mads Mikkelsen.

De en gang så kjente musketerene Athos, Porthos og Aramis har trukket seg tilbake og lever sine liv utenfor rampelyset. Men når den unge og eventyrlystne D'Artagnan kommer til Paris for å oppfylle sin drøm om å bli musketer blir de dratt inn i det vanskeligste oppdraget noensinne - å hjelpe Frankrike med å unngå en krig med England.

Den unge Kong Louis sin nærmeste rådgiver Kardinal Richelieu (Waltz) gjør alt for å erobre tronen i landet. Gjennom å stjele Dronning Annes juveler og overlate dem til hertugen av Buckingham (Bloom), skaper han et rykte om at dronningen av Frankrike er utro. Med håp om at den unge Kong Louis med det vil erklære krig mot England, ser rådgiveren Ruchelieu for seg at det franske folket i krigstid vil kreve en sterkere leder - Richelieu selv.

Dermed må de tre musketerene og deres nye lærling gjøre det umulige. De må ta seg inn i det ugjennomtrengelige Tower of London og stjele tilbake juvelene, før det store ballet skal gå av stabelen og tyveriet vil oppdages.

I tillegg til Christoper Waltz, Orlando Bloom, Milla Jovovich og Mads Mikkelsen, møter vi også Ray Stevenson, Luke Evans, Matthew Macfayden og Logan Lerman.Jeg kjenner jeg ikke er helt overbegeistret etter å ha sett traileren. Den virker så fancy, så moderne, så voldsom! Foreløpig foretrekker jeg den gamle versjonen med blant annet Charlie Sheen og Kiefer Sutherland. Er det fordi jeg begynner å bli gammel?

3 kommentarer:

 1. Denne har jeg så utrolig lyst til å se, men jeg har et godt forhold til de to forrige filmatiseringene så jeg er redd jeg vil sammenligne litt for mye.

  Er litt skeptisk til 3D, er ikke så glad i det.

  SvarSlett
 2. Jeg har også veldig lyst til å se denne, men jeg tror kanskje jeg også foretrekker den andre bedre:) men jeg får vel gi den en sjanse og ikke dømme den før jeg har sett den:)

  SvarSlett
 3. Jeg skal definitivt se den på ett eller annet tidspunkt! Bare kostymene fikk meg solgt. ;-)

  SvarSlett

Populære innlegg