torsdag 20. oktober 2011

Boktema - Denne boken leser jeg akkurat nå


I ukens boktema hos Anette er spørsmålet: Hvilken bok leser du akkurat nå? Jeg er egentlig i gang med flere bøker, enkelte har jeg ikke vært motivert, så de ligger litt på vent. I går startet jeg på Anne B. ragdes Berlinerpoplene. Jeg tenkte at det var på tide å forsøke på seg på noe norsk, fra en forfatter det virker som om alle har lest enn meg. Foreløpig har jeg ikke kommet lenger enn siden 48, men jeg innrømmer helt forsiktig her at jeg har allerede felt to tårer...

Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg tar den med meg til Danmark i morgen, eller om jeg velger ut noe lettere :) Jeg får ta en runde i bokhyllen min og se.

Jeg leser også Jotnens Hjemkomst, men etter over 100 sider og ikke komet ordentlig i gang, så har jeg tatt en kort pause... Jeg sliter litt med leselysten min om dagen, altfor mange andre ting som svirrer rundt!samtidig som jeg har dere her: Hvordan er bokprisene i Danmark, og er det noen gode danske bøker jeg burde vurdere (jeg leser språket lett)?

7 kommentarer:

 1. Berlinerpoplene har jeg lest, og anbefalt til 2 stykker som skal skrive særoppgave på videregående :-)
  Jeg sliter litt med måten Andreas Bull-Hansen skriver på. Vel og merke har jeg bare prøvd meg på barnebøkene så voksenbøkene kan være bedre. Fremsiden frister meg så jeg må kanskje prøve?

  SvarSlett
 2. Hei Anja, og takk for sist. Det er veldig morsomme blogger du har, vi har fortsatt de samme interessene ser jeg, selv om du nok er flinkere til å følge dem opp enn jeg er. Lykke til i Danmark :)

  Berlinerpoplene er slett ikke tung, verken språklig eller historiemessig, og absolutt å anbefale på reise. Men om du ikke har lest Ragde før tar det kanskje noen sider å venne seg til stilen. Dette er en av mine favoritter, historien er slett ikke dum, og så finnes det jo oppfølgere for dem av oss som likte historien ekstra godt.

  Håper vi sees når jeg kommer hjem :)
  Klem Ragna

  SvarSlett
 3. Spennende valg, særlig den siste. Berlinerpoplene har jeg ikke lest enda. Er litt sær og vil av og til absolutt IKKE lese det som andre leser, he he :)

  SvarSlett
 4. Berlinerpoplene er bra! Har en ny Anne B. Ragde bok liggende på vent selv...

  SvarSlett
 5. Jeg liker så absolutt Berlinerpoplene foreløpig. Med noe lettere, mener jeg sånn altoppslukende gladhistorie der man sitter på tog/flyplass/fly. Jeg har konkludert at jeg tar med meg litt i reserve: The Help av Katrhyn Stocket og en barne/ungdomsbok jeg skal anmelde, så blir det nok bra!

  Hei Ragna! Koselig å høre fra deg. Er du tilbake i Norge igjen nå, eller? Det er bare å ta kontakt når jeg kommer hjem igjen til uka!

  SvarSlett
 6. Berlinerpoplene synes jeg er en god bok,
  men falt av lasset etter den andre boken...hehe, den levde rett og slett ikke opp til forventningene.
  Den andre boken du nevner høres spennende ut, men jeg har aldri lest denne forfatteren. Kanskje jeg skal gi Jotnens Hjemkomst en sjanse :)

  SvarSlett

Populære innlegg