søndag 22. april 2012

Smakebit på en søndag: Cirkeln av Strandberg og Elfgren

I går begynte jeg på den populære boken Sirkelen (som den heter på norsk) av Mats Strandberg og Sara Bergmark Elfgren. Dette blir den første boken jeg leser på svensk, men det ser ikke ut til å by på noen problemer. Jeg har kun lest et kapittel, men det ga uten tvil mersmak! Her er mitt bidrag denne uken:
"Hon sätter sig upp, drar in benen under särken och slår armarna rundt knäna. Hon hör fortfaranda ingenting på höger öra och det bultar dovt i ögat som är igenklibbat av var och levrat blod."
s. 16
En smakebit på en søndag er en utfordring bokbloggen Flukten fra virkeligheten oppfordrer andre til å dele en smakebit fra boken de leser akkurat nå. Ta opp boken du leser og del et avsnitt du også!

Boken jeg har valgt denne gangen har blitt en stor suksess som kommer er solgt til 20 land og er første bok i en trilogi. Bok nr to, Eld, kommer ut i Sverige nå i april.
Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människar ofta går vilse och försvinner. En natt da månen färgats mystiskt röd förs sex tonårstjejer till den nedlagda folkparken. De har inget gemensamt. de vet inte hur de kommit dit eller värför de är där, men utan varandra kommer de inte att överleva.

14 kommentarer:

 1. Spennende smakebit! Har tenkt å lese boka, den står i hylla...

  SvarSlett
 2. Det lille jeg har lest til nå virker veldig spennende!

  SvarSlett
 3. Spennende smakebit:-) har den heldigvis stående i bokhyllen og bare venter på å bli plukket ut... tror det blir snart.. Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 4. Jeg likte boken veldig godt og har bestilt Eld. Klarte ikke å vente på den norske oversettelsen. Det blir min aller første bok på svensk. Tusen takk for smakebiten!

  SvarSlett
 5. Denne boka har jeg lest også, veldig bra! Likte den godt. Gled deg til resten! Jeg har lest mange bøker på svensk, og det går greit. Men det kommer kanskje av at jeg har vokst opp to mil fra grensen?

  SvarSlett
 6. En bok jeg har hørt mye om, men ikke lest - ennå...

  SvarSlett
 7. Jeg har lest denne boken (på norsk) og storkoste meg med den. Nå anbefaler jeg den til alle de lånerene jeg kan tenke meg vil like den, som er en del :-)
  Kjempefin smakebit!

  SvarSlett
 8. Spennende smakebit. Jo flere ganger jeg hører om denne boka, jo mer får jeg lyst til å lese den. :)

  SvarSlett
 9. Takk for smakebiten fra en spennende bok!

  SvarSlett
 10. Jeg likte Sirkelen kjempegodt :-) Kos deg med den!

  SvarSlett
 11. Jeg har, som Mari, ikke mage på å vente på oppfølgeren på norsk så jeg skal også lese toeren på svensk. Synes ofte det gir endel stemning å lese på svensk.

  SvarSlett
 12. Bra smakebit! kos deg videre med boka! likte den kjempe godt!

  SvarSlett
 13. Takk for spennende smakebit:)Likte denne boken, kos deg med den:) Ha en fin uke!:)

  SvarSlett
 14. Det här är en bra bok, och Eld är hittills minst lika bra. ;)

  SvarSlett

Populære innlegg