torsdag 9. august 2012

Boktema: In My Mailbox


Ukens tema hos Annettes Bokboble er å fortelle litt om hva som foregår litterært i postkassa om dagen. For min del er dette god timing, siden jeg etter en lang pause faktisk får litt bøker fra Bookdepository i disse dager.

I går kom bok nummer 3, Faefever av Karen Marie Moning.


De kommende dagene kommer (hvis den ikke allerede ligger i postkassa) bok nr. 2 i samme serien:


I dag har jeg bestilt følgende bøker:



Så da er jeg sikret litt kvalitetlesning fremover også!

9 kommentarer:

  1. Det er kos å vente på bøker:-)Har blitt nysgjerrig på bøkene MaryJanice Davidson, så det blir vel til at jeg bestiller en av dagene. Er det billigere å bestille gjennom d netthandelen i forhold til å kjøpe engelske bøker i Norge?

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er MYE billigere å bestille på nett. Jeg bestiller alle engelske bøker på http://www.bookdepository.co.uk/. Gratis frakt. MaryJanice-bøkene betaler jeg litt over 5 euro pr. stk. for...

      Slett
    2. Ok,tusen takk-) Trodde de bøkene var billig på Adlibris(ca 60 kr)men dette var enda rimeligere:-)Da er det fare for at de får seg en ny kunde!

      Slett
  2. Herlig liste! Og gledeleg til mange latterkuler sammen med vampyrdronningen, miss Taylor ;)

    SvarSlett
  3. Fine bøker å glede seg til :-) Takk for tips!

    SvarSlett
  4. Jeg er en sucker for humoristisk YA, så har vurdert å lese Mary J. Davidson sine bøker en god stund nå, takk for påminnelsen! :P

    SvarSlett
  5. Faefever - seriens bok nr 1 har jeg jo, hadde glemt den:) Må jo få lest den en dag, så takk for påminnelsen:) Flotte bøker!Kos deg masse med de:)

    SvarSlett
  6. Ser ut som du har mye å glede deg til!
    God helg :)

    SvarSlett

Populære innlegg