onsdag 29. august 2012

Tiden flyr og man skulle så gjerne få gjort ALT!

Det har kanskje ikke vært den store hemmeligheten at leselysten min har vært litt på bånn i det siste. Det er tydelig at bloggingen har slitt med det samme. Mangt å gjøre, mangt å tenke osv. Jeg leser kontinuerlig, men saktere enn vanlig. Når jeg skal skrive noe "fornuftig" kunne jeg like gjerne bare skrevet bla bla føles det. Jeg var så flink til å skrive notater til et par av bøkene jeg har lest, men de har jeg rotet bort og kanskje de ligger igjen på en campingplass i Hokksund? Her er de ikke, og da har lysten til å skrive om bøkene vært litt dårlig.

Her ligger min trofaste fotvarmer når sitter bak PC'en. Ser du bunken med bøker ved siden av henne? Det er bøker jeg har begynt på og midlertidig lagt til side... Jeg ser for meg at september kommer til å fortsette i samme tralten, det er en måned tettpakket med ting og tang, og jeg vet ikke helt om jeg er klar for å starte den helt allerede. Men, det er mange spennende eventyr og en bok skal alltid få følge med meg på reisen tenker jeg.

Jeg lover at det skal være liv i bloggen, selv om de mest engasjerte innleggene nok uteblir. Så håper jeg at jeg kommer mye sterkere tilbake etterhvert! Når dette er sagt, så sniker jeg meg tilbake til den spennende verden til MacKayla Lane i Faefever mens jeg sier god natt til alle dere bloggere og lesere der ute.

3 kommentarer:

 1. Jeg har Faefever stående i skal lese hylla. Den (hylla) er imidlertid druknet under alle bøkene som står der. Min kjære mann har innført inntakstopp på bøker til jeg får gjort noe med det. :-) Noe av grunnen til at det er blitt slik er at jeg har strevd med liten leselyst. Det har vært mye annet som han fylt opp dagene mine og humøret til å lese har ikke vært der. Jeg har hatt det sånn før, og vet at leselysten sniker seg tilbake. Ofte ved at jeg finner en superspennende bok (dvs fantasy).

  Men det må være greit å ha det sånn innimellom. Det kan ikke være sånn at vi skal tvinge oss selv til å lese hvis vi ikke har lyst til det. Da tror jeg leselysten forsvinner i lengre perioder. Det må være lov å lese det en har lyst til når en har lyst! Selv har jeg, noe av den siste tiden, laget bokmerker. Kjempegøy, og noe helt annet. Men også noe jeg har slappet av med :-)

  TIl slutt; Jeg er misunnelig på fotvarmeren din! Jeg har hatt hund hele mitt liv, til jeg flyttet inn et sted det ikke er lov å ha dyr. Men jeg savner det sterkt!

  Jeg ønsker deg en riktig fin dag!

  SvarSlett
 2. Min kjære lillesøster skrev om den serien for en stund siden på bloggen. Hun digget den :) Det håper jeg du gjør også :)

  Lesetørke ser ut til å være noe som går, kanskje det kommer med skifte i årstidene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg elsker den. Venter på siste bok nå, bestilt på bookdepository for noen dager siden. Dermed tyner jeg ut tiden når jeg leser den andre boken, slik at ventetiden ikke skal bli for lang! :)

   Slett

Populære innlegg