lørdag 3. januar 2015

Bøker til jul!

Dette burde selvsagt vært et romjulsinnlegg, sånn ideelt sett. Men i romjula var jeg for trøtt av juleforberedelser, mat og godteri, så jeg orket ikke drive med blogging da. Men, jeg fikk et par bøker til jul, i diverse kategorier, som jeg vil nevne. Samboeren fylte også julestrømpa med det eneste aktuelle juleheftet (for meg), så det får også bli med. Litteratur kommer i mange former...


Nemi er nemlig noe av det mest geniale jeg kan lese, og jeg lo høyt nesten gjennom hele heftet. Boken Renere liv er en bok jeg ikke kan skrive om her på bloggen, men jommen har jeg ikke klart å få sneket den med. Det er nemlig min kusine, Birgitte Magnussen, som har skrevet den sammen med Tina Holt. Birgitte har i mange år drevet med et kosthold fritt for uønskede tilsetningsstoffer, er veganer og er den eneste grønne make-up artisten i Norge. Derfor er jeg totalt innhabil, men veldig glad for at jeg endelig kan fylle bokhyllen min med den (og lese den for å få ideer og tips). Av min stesønn (på krav fra meg til hans far hva som skulle kjøpes), fikk jeg boken Stoner av John Williams. Jeg har hørt så mye skryt av denne boken, at jeg bare lese den. Bare ved å se på forsiden av boken, så føler jeg at den må leses. Tilslutt fikk jeg en julekokebok av min søster, så da får vi se hva som havner på menyen neste jul!

4 kommentarer:

 1. Så gøy å få så mange flotte bøker i julegave. Jeg fikk ikke en eneste bok, mulig det har noe å gjøre med at jeg har begynt å jobbe i en bokhandel!? Jeg har til gjengjeld kjøpt et par bøker i gave til meg selv, og det er jeg absolutt fornøyd med :) Ønsker deg en flott lørdag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da jeg jobbet i bokhandel, kjøpte jeg meg en liten bunke bøker som jeg pakket inn til meg selv og la under juletreet, for det blir litt som du sier, ingen kjøper bøker til deg når du jobber med det til daglig :)

   Slett
 2. Å få bøker til jul er det beste :) Selv har jeg de siste årene blirr blodfan av Nemi og fikk to Nemi-bøker til jul også selvsagt juleheftet i pakkekalenderen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ingen Nemi-bøker, men tror det er på tide. Jeg rekker ofte ikke å lese avisa, men får alltid med med den daglige dosen Nemi før avisa kastes :)

   Slett

Populære innlegg