søndag 9. juni 2013

En smakebit på en søndag: Kjekke vampyrer på menyen


Det har vært veldig stille på denne bloggen i det siste. Det har vært så mye som har skjedd, at bøker og skriving har havnet langt nede på prioriteringslisten min. Litt har jeg fått lest, og jeg har flere påbegynte omtaler liggende. Det var bare det å få dem ferdige som er utfordringen. Fra i dag har jeg bestemt meg for at jeg skal jeg bare bruke tiden på lystlesing fremover, kose meg med min type bøker og ikke lese så bredt og populært hele tiden. Det tapper meg for motivasjon, selv om det er mange gode bøker i den kategorien også. 


Så i dag plukket jeg ut en bok jeg har lest før, nemlig bok nummer 4 i serien om Sookie Stackhouse. Det er favoritten min i serien, når Eric mister hukommelsen og blir sammen med Sookie. Ja, jeg er i det skikkelig romantiske hjørnet om dagen, samtidig som det blir en liten oppvarming til sesong 6 som starter om en uke.

Oh, God, puppy dog eyes. From a six-foot-five ancient Viking vampire. It was just too much. I didn't have enough energy to laugh, so I just gave a sad little snigger.
                                                                                                     s. 26
Som overskriften indikerer, så har det vært endel kjekke vampyrer i livet mitt i det siste. Jeg har fått helt dilla på Buffy igjen, og ser serien på Nettflix. Det er en litt farlig side, for når en episode er ferdig, starter neste av seg selv... Da blir" bare én episode til" litt for enkelt! Akkurat nå holder jeg på med sesong 3 og drømmer meg bort i Angel og Spike (selv om Spike ikke er så aktuell foreløpig). Det er ingenting bedre enn å drømme seg vekk i fantasiens verden når det er så mange andre ting som banker på dørene synes jeg. Et pusterom fra virkeligheten.
Angel, Spike og Eric.
Single jenter må jo få drømme seg bort i noe helt uoppnåelig og utenkelig?
Ha en fortsatt flott helg, nyt solen, bøker og alt annet som er nytbart. Samtidig kan du ta en liten tur innom bokbloggen Flukten fra virkeligheten for å ta en titt på alle de andre smakebitene som blir lagt ut denne søndagen. Nå kan du også stemme på ditt favorittinnlegg.

19 kommentarer:

 1. Svar
  1. Men de er jo ikke på denne menyen denne gangen Eirin! Må jo ha med Stefan og Damon også da... For øyeblikket er Bill i Peru, så da er ute av bildet, og Vampire Diaries har pause for tiden. Så blir det disse tre gutta ;)

   Slett
 2. Har inte läst den här serien, men skulle vilja det. De står på min läslista. Tack för smakebiten :)

  SvarSlett
 3. Slutade titta på True blood en bit in i andra säsongen, tyckte det blev för konstigt allting. Böckerna har jag inte läst. Men så gillar jag inte heller den moderna typen av vampyrer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Liker du ikke denne typen vampyrer, så er nok ikke dette noe for deg. Jeg liker ikke den gamle versjonen så godt, da det fort blir litt for ondt for meg ;)

   Slett
 4. True blood serien er jo så bra, begynner å innse at jeg ikke har lest alle bøkene i serien, må kanskje begynne å skaffe meg noen flere snart. Fine bilder, sikler godt:) Morsomt å høre det ikke er bare jeg som er på serie kjøret, er også helt hekta på en krim serie som jeg nevner idag.
  Takk for smakebiten! Og kos deg med lystlesningen!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har de to siste bøkene igjen, men har drøyd dem litt siden kvaliteten på serien har falt drastisk.

   Farlig når man blir hektet slik altså, sniker inn episoder her og der jeg da. Man kommer litt mer intenst inn i en serie når man ser episodene like etter hverandre og ikke bare en gang i uka. Jeg har ikke sett på the Killing selv, så den må jeg sjekke ut ved en senere anledning.

   Slett
 5. Trots att jag inte läser böcker om vampyrer är jag lite lockad av just den här serien. Kanske beroende på att jag sett några avsnitt av serien, eller för att min syster gillar den...

  SvarSlett
 6. Jeg begynte å se True Blood serien, men hadde bare første sesong og da ble det med den. Kanskje den er på netflix, skjønt da kommer jeg nok til å bli sittende :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det som er faren med Nettflix, veldig lett å bli sittende! Spesielt for sånne med meg med elendig impulskontroll.

   Slett
 7. Den eneste vampyrserien jeg har sett er Vampire diaries og den liker jeg kjempegodt. Kom på at jeg har endel episoder som jeg ikke har sett så tusen takk for påminnelsen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig :) Har sett alle episodene av TVD selv.

   Slett
 8. Jeg elsker Eric, er ikke så glad i Bill. Han går an i bok-serien men i tv-serien synes jeg han bare er teit he he:P

  SvarSlett
 9. Jeg digger serien! Har lest alt som er kommet. Ååå, må komme en ny bok snart. Jeg går og lurer på om jeg ikke skal bruke penger og lytte til de med mobilen på engelsk. Det skal visst vært supert med måten de snakker på der de bor og alt. Men det blir en stund til altså, for jeg har 'lydbokpause'. Det vil si jeg lytter til Anna Karenina før jeg sovner.

  Så god smak du har i vampyrmenn. Spike.. Mmmmmm! Min nyeste TV-serie forelskelse og som nå er bakgrunnsbildet mitt på pcn som motivasjon til å trene er Sam Winchester fra Supernatural. Vil du se? https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/482678_424994207591070_1220292417_n.jpg

  SvarSlett
  Svar
  1. Siste bok i serien er vel ute nå, nummer 13 (på engelsk), og da kommer det ikke flere.

   Supernatural fulgte jeg med på en stund, men som den pingla jeg er ble den hakket for spennende for meg. Spike er jo bare virkelig best. Ikke bare behagelig å se på, men tar meg i og le høyt opp til flere ganger :)

   Slett
  2. VRÆL, har den kommet! Bestilles på biblioteket øyeblikkelig!

   Slett
 10. Å ja, Netflix er farlig slik!

  SvarSlett
 11. Jeg har akkurat begynt på siste bok i serien og har egentlig ikke lyst til at det skal ta slutt. Jeg tok en pause etter sesong 4 i True Blood, men må kanskje snart begynne på. Min søster er stor fan av Buffy, og nå når jeg Netflix er det absolutt mulig jeg begynner i løpet av sommeren.

  SvarSlett

Populære innlegg